• Na zahtev banke otvoren stečaj u zrenjaninskom preduzeću

  Privredni sud u Zrenjaninu otvorio je stečaj nad preduzećem „Banat MNS Agro“ iz Zrenjanina. Zahtev za pokretanje stečaja podnela je Banca Intesa, zbog duga od 107.326 dinara.   Sud je našao da je firma u blokadi neprekidno 122 dana i da njena ukupna dugovanja iznose nešto više od 21 milion dinara. Takođe, utvrđeno je da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na zahtev banke otvoren stečaj u zrenjaninskom preduzeću

  Privredni sud u Zrenjaninu otvorio je stečaj nad preduzećem „Banat MNS Agro“ iz Zrenjanina. Zahtev za pokretanje stečaja podnela je Banca Intesa, zbog duga od 107.326 dinara.

   

  Sud je našao da je firma u blokadi neprekidno 122 dana i da njena ukupna dugovanja iznose nešto više od 21 milion dinara. Takođe, utvrđeno je da je preduzeće prezaduženo i trajno nesposobno za plaćanje.

   

  Pročitajte još: NIKO JE NEĆE: „Jugoremedija“ nije prodata ni iz šestog pokušaja

   

  Za stečajnu upravnicu imenovana je Jelica Vukolić, a prvo poverilačko ročište zakazano je za 26. jul.

   

  „Banat MNS Agro“ vodi se kao preduzeće koje se bavi trgovinom na veliko žitaricama, duvanom i hranom za životinje. Kao odgovorno lice naveden je Mirko Ravić.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija