• NA PUMPI „PAN GASA“ IMA DOVOLJNO SVIH VRSTA DERIVATA

  ZRENJANIN – Na pumpi zrenjaninskog „Pan gasa“, u ulici 7. jula, svih vrsta derivata ima dovoljno i snabdevanje nije bilo ugroženo nijednog trenutka. – Tečnim naftnim gasom snabdeva nas Naftna industrija Srbije – kaže za portal zrenjaninski.com Ivan Urošević iz „Pan gasa“. – Nemamo najavu da bi moglo biti problema. Benzin i dizel dobijamo iz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NA PUMPI „PAN GASA“ IMA DOVOLJNO SVIH VRSTA DERIVATA

  ZRENJANIN – Na pumpi zrenjaninskog „Pan gasa“, u ulici 7. jula, svih vrsta derivata ima dovoljno i snabdevanje nije bilo ugroženo nijednog trenutka.

  – Tečnim naftnim gasom snabdeva nas Naftna industrija Srbije – kaže za portal zrenjaninski.com Ivan Urošević iz „Pan gasa“. – Nemamo najavu da bi moglo biti problema. Benzin i dizel dobijamo iz MOL-a i moram da napomenem da su goriva izuzetnog kvaliteta. To najbolje znaju naši kupci koji su lako palili svoje automobile i na -15 stepeni, koliko je bilo prethodnih dana, napominje Urošević.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija