• NA PRODAJU TROSOBNA PRIZEMNA KUĆA NA ZELENOM POLJU (FOTO)

    Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ ove nedelje vašoj pažnji preporučuju trosobnu prizemnu kuću u naselju Zeleno polje.     Kuća je klasičnog rasporeda na placu od 620 kvadrata. Kuća ima dve spavaće sobe. Dnevna soba je južno orijentisana. Kuhinja sa trpezarijom gleda na dvorište. Objekat ima dva ulaza u kuću, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA PRODAJU TROSOBNA PRIZEMNA KUĆA NA ZELENOM POLJU (FOTO)

    Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ ove nedelje vašoj pažnji preporučuju trosobnu prizemnu kuću u naselju Zeleno polje.

     

     

    Kuća je klasičnog rasporeda na placu od 620 kvadrata. Kuća ima dve spavaće sobe. Dnevna soba je južno orijentisana. Kuhinja sa trpezarijom gleda na dvorište. Objekat ima dva ulaza u kuću, sa jedne strane je zastakljena terasa iz koje se ulazi u kuhinju sa trpezarijom. Sa druge je predsoblje i spavaći deo sa kupatilom.

     

     

    Objekat je uknjižen na 78 kvadrata, a na placu se nalaze još dva pomoćna objekta od 24 i 28 kvadrata.

     

     

    Stolarija je drvena, podovi su klasičan hrastov parket, keramika… Grejanje je na struju, termoakumulacionim pećima ili pećima na drva.

     

    Kuća se nalazi u Bačkoj ulici.

     

    Cena kuće je 22.000 evra.

     

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija