• Na prodaju prelepa trosobna kuća u gradskom naselju Gradnulica (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam donosimo dašak luksuza – prelepu kuću u gradskom naselju Gradnulica.   Trosobna kuća površine 119 kvadrata je luksuzno renovirana i prilagođena svim standardima modernog stanovanja. Uknjižena je kao prizemlje i potkrovlje. Zidana je čvrstim materijalima i potpuno je energetski efikasna.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju prelepa trosobna kuća u gradskom naselju Gradnulica (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam donosimo dašak luksuza – prelepu kuću u gradskom naselju Gradnulica.

     

    Trosobna kuća površine 119 kvadrata je luksuzno renovirana i prilagođena svim standardima modernog stanovanja. Uknjižena je kao prizemlje i potkrovlje. Zidana je čvrstim materijalima i potpuno je energetski efikasna.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nekretnine u Zrenjaninu: Prodaje se trosobna kuća u naselju Bagljaš (Foto)

     

    Izolacija je urađena najkvalitetnijim materijalima. Spoljna stolarija je PVC sa niskoemisionim staklima. Demit fasada urađena je završnim JUB silikonom.

     

    Kuća se zagreva uz pomoć kondenzacionog, visokoefikasnog gasnog kotla sa toplom sanitarnom vodom. Urađeno je kompletno led osvetljenje, led trake su skrivene, ugrađeni su senzori i najsavremenije instalacije.

     

     

    Na podovima je postavljen prvoklasni laminat debljine 12 milimetara, a ispod njega je ostavljen parket kao izolacija. Tavan je pretrešen i urađena je njegova izolacija, debljine 10 centimetara.

     

    Na kapiji je video nadzor, a postoji mogućnost postavljanja rolo kapije. U dvorištu su postavljene lampe za osvetljenje. Kuća je uvučena od uličnog fronta, ima kolski ulaz.

     

    Poseban kvalitet ove kuće je odličan raspored prostorija. U prizemlju se nalazi kuhinja koja je spojena sa trpezarijom i ima izlaz na veliku terasu. Kupatilo je sa tuš kabinom. U prizemlju je i komforan dnevni boravak.

     

    Na spratu se nalaze dve spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na terasu i manje kupatilo sa tuš kabinom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ova akcijska ponuda u “Ogrevu” je dobra prilika da uštedite pri kupovini

     

    U dvorištu postoji objekat koji nije završen, uknjižen kao stambeni objekat Pr+Sp od 50 kvadrata (u prirodi je garaža sa kanalom i iznad garaže nalazi se garsonjera).

     

    Nekretnina je odmah useljiva.

     

    Cena luksuzne moderne kuće u gradskom naselju Gradnulica je 69.000 evra.

     

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija