• Na prodaju poslovni prostor u Perlezu sa izlazom na magistralni put (Foto)

  U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je poslovni prostor u Perlezu.   Naime, nedaleko od Zrenjanina, u Perlezu, prodaje se firma sa celokupnom pokretnom i nepokretnom imovinom. U sklopu ponude je i ustupanje svih potrebnih dozvola i odobrenja za obavljenje ugostiteljsko – turističke delatnosti, izdatih od strane […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na prodaju poslovni prostor u Perlezu sa izlazom na magistralni put (Foto)

  U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je poslovni prostor u Perlezu.

   

  Naime, nedaleko od Zrenjanina, u Perlezu, prodaje se firma sa celokupnom pokretnom i nepokretnom imovinom. U sklopu ponude je i ustupanje svih potrebnih dozvola i odobrenja za obavljenje ugostiteljsko – turističke delatnosti, izdatih od strane nadležnih republičkih i opštinskih organa.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju dvosoban stan u naselju Brigadira Ristića (Foto)

   

  Lokacija na kom se nalazi ugostiteljsko – turistički objekat, odnosno preduzeće i parcela, ima direktan izlaz na magistralni put Beograd – Zrenjanin, a sa druge strane na reku Begej. Preciznije, deo koji izlazi na reku se graniči sa obalnim delom Begeja, a koji se naslanja na rezervat prirode „Carska bara“.

   

   

  Parcela ima 87 ari i 86 kvadrata. Pod zgradom, odnosno objektima, ukupno je 478 kvadrata. Kroz kompletan poslovni objekat je sprovedeno centralno grejanje. Postavljen je video nadzor i alarm, postoji PTT linija. Elektro-instalacija je urađena po svim potrebnim standardima naponske snage za funkcionisanje kuhinje, restorana i ostalih prostorija.

   

  Snabdevanje vodom je preko bunara. Postoje dva bunara, jedan za pijaću, a drugi za tehničku vodu. Do objekta je urađen prilaz, odnosno put i parkinzi. Objekat je opremljen najsavremenijom opremom za pripremu toplih i hladnih obroka.

   

  Poslovni prostor u Perlezu košta 240.000 evra.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

   

  Posetite sajt gsigma.rs

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija