• Na prodaju kuća u Elemiru: Ima 190 kvadrata a košta 28.500 evra (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je kuća u Elemiru.   Na prodaju je ponuđena prizemna kuća u ovom lepom, uređenom selu nadomak Zrenjanina. Kuća se sastoji od dve stambene jedinice i uknjižena je na 190 kvadrata.   U prvom delu kuće nalazi se trosoban stan. Taj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju kuća u Elemiru: Ima 190 kvadrata a košta 28.500 evra (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je kuća u Elemiru.

     

    Na prodaju je ponuđena prizemna kuća u ovom lepom, uređenom selu nadomak Zrenjanina. Kuća se sastoji od dve stambene jedinice i uknjižena je na 190 kvadrata.

     

    U prvom delu kuće nalazi se trosoban stan. Taj stan ima dve spavaće sobe, dnevni boravak spojen sa trpezarijom i kuhinjom, ostavu, hodnik i kupatilo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zavirite u dvosoban stan u naselju Ruža Šulman koji se prodaje po ceni od 42.000 evra

     

    U nastavku se nalazi jednosoban stan sa jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom sa trpezarijom i kuhinjom, ostavom i kupatilom.

     

    Delu kuće u kom se nalazi jednosoban stan potrebna je adaptacija.

     

     

    U dvorištu su smeštene pomoćne prostorije, garaža, šupa, štala…

     

    Kuća se nalazi na prostranom placu od 22 ara. Tu su i bašta i mladi voćnjak, sa kajsijama, šljivama, trešnjama, višnjama, u punom rodu. Zasađen je i vinograd.

     

    Postoji kolski ulaz.

     

    Kuća u Elemiru košta 28.500 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uštedite vreme i novac: Nova akcijska ponuda kvalitetnog materijala i opreme!

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 069 141 00 84 i 023 605 556.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija