• NA PRODAJU JEDNOIPOSOBAN STAN U JEDINSTVENOJ ZGRADI (FOTO)

    U ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, vašoj pažnji preporučujemo stan u zgradi u kojoj se nekada nalazio čuveni zrenjaninski bioskop „Avala“. Stan se nalazi na prvom spratu ove jedinstvene zgrade koja čuva duh nekog prošlog vremena. U pitanju je jednoiposoban stan od 40 kvadrata u neposrednoj blizini centra i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA PRODAJU JEDNOIPOSOBAN STAN U JEDINSTVENOJ ZGRADI (FOTO)

    U ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, vašoj pažnji preporučujemo stan u zgradi u kojoj se nekada nalazio čuveni zrenjaninski bioskop „Avala“.

    Stan se nalazi na prvom spratu ove jedinstvene zgrade koja čuva duh nekog prošlog vremena. U pitanju je jednoiposoban stan od 40 kvadrata u neposrednoj blizini centra i pešačke zone. Zgrada je kombinacija poslovno – stambene: u prizemlju su lokali, prodavnice i butici, a na prvom spratu je stambeni prostor.

    Stan ima odvojenu jednu spavaću sobu, dok su dnevna soba, trpezarija i kuhinja spojeni. Grejanje je na struju, norveškim radijatorima.

    Stan izlazi na zajedničku terasu, pripada mu i deo zajedničkog dvorišta, a postoje i pomoćni objekti.

    Cena stana je 23.000 evra.

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsgima“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

    Više informacija na sajtu gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija