• MUP izdao upozorenje uoči „Crnog petka“: Šest saveta da vas ne prevare

    Poslednji petak u novembru svim ljubiteljima kupovine poznat je kao „Crni petak“ (Black friday). S obzirom na to da su ponude ponekad vrlo povoljne, čuvajte se mogućih prevara i budite oprezni prilikom kupovine preko interneta odnosno online.   Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je upozorilo građane da prilikom kupovine preko interneta obrate pažnju na sledeće stvari: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MUP izdao upozorenje uoči „Crnog petka“: Šest saveta da vas ne prevare

    Poslednji petak u novembru svim ljubiteljima kupovine poznat je kao „Crni petak“ (Black friday). S obzirom na to da su ponude ponekad vrlo povoljne, čuvajte se mogućih prevara i budite oprezni prilikom kupovine preko interneta odnosno online.

     

    Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je upozorilo građane da prilikom kupovine preko interneta obrate pažnju na sledeće stvari:

     

    PROČITAJTE JOŠ: Oglas za posao: Kompaniji „PETKUS Engineering“ potreban menadžer prodaje

     

    1. Dobro proverite veb adresu sa koje kupujete ili na kojoj obavljate bilo koje plaćanje. Ne plaćajte na stranicama koje ste dobili putem nekog linka preko mejla ili društvenih mreža.

     

    2. Proverite da li je prenos podataka u komunikaciji sa sajtom koji posećujte zaštićen, obavezno koristite HTTPS i SSL protokole.

     

    3. Nikada nemojte da šaljete podatke o kartici putem elektronske pošte, niti bilo kojim drugim sredstvima komunikacije.

     

    4. Ukoliko vam neko traži da slikate prednju ili zadnju stranu vaše kartice i da mu tu sliku pošaljete, nemojte to da činite. Gotovo sigurno je u pitanju pokušaj prevare.

     

    5. Proverite sigurnost plaćanja na veb stranici i plaćajte samo tamo gde je to verifikovano od strane kompanija Visa ili MasterCard.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    6. Proverite ono što vam se nudi na internetu. Kada naiđete na nešto što je „mnogo dobro da bi bilo realno“, razmislite više puta pre nego što se odlučite da to kupite.

     

    https://www.zrenjaninski.com/kat-marketing/vila-xenos-na-zlatiboru-savrsena-kombinacija-udobnosti-i-stila-foto/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija