• Mladim Zrenjanincima i do 5.200 evra za započinjanje sopstvenog biznisa

  Konkurs za mlade do 30 godina za učešće u programu samozapošljavanja, odnosno dobijanja bespovratnih grantova za započinjanje sopstvenog biznisa, u okviru projekta YourJob, otvoren je do 10. septembra. U ovom konkursu mogu da učestvuju mladi iz Zrenjanina, Rume i Aleksinca.   Projekat YourJob u našem gradu realizuje Karitas Srbije zajedno sa Biskupijskim Karitasom Zrenjanin. Projekat je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mladim Zrenjanincima i do 5.200 evra za započinjanje sopstvenog biznisa

  Konkurs za mlade do 30 godina za učešće u programu samozapošljavanja, odnosno dobijanja bespovratnih grantova za započinjanje sopstvenog biznisa, u okviru projekta YourJob, otvoren je do 10. septembra. U ovom konkursu mogu da učestvuju mladi iz Zrenjanina, Rume i Aleksinca.

   

  Projekat YourJob u našem gradu realizuje Karitas Srbije zajedno sa Biskupijskim Karitasom Zrenjanin. Projekat je finansiran od strane Austrijske razvojne agencije, Renovabisa i Karitasa Austrije.

   

  Opšti cilj regionalnog projekta YourJob jeste osnaživanje mladih na Balkanu pružanjem prilika za povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Raspisan javni poziv za realizaciju programa “Moja prva plata”

   

  Za učešće u programu samozapošljavanja mogu da se prijave mladi od 15 do 30 godina. Pravo na učešće može se ostvariti i udruživanjem dve ili više mladih osoba, s tim da se grantovi dodeljuju za pojedinačnu biznis ideju, bez obzira na broj učesnika u timu.

   

  Grantovi predstavljaju bespovratna sredstva namenjena za pokretanje privatnog biznisa ili socijalnog preduzeća u iznosu do 5.200 evra, u dinarskoj protivvrednosti, po biznis ideji. Podnosioci prijava se podstiču da koriste sufinansiranje iz ličnih sredstava ili drugih fondova.

   

  Zainteresovani za konkurs više informacija mogu da dobiju na email milica.bogdanov@caritas.rs

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija