• Ministarstvo odbrane zapošljava u Zrenjaninu, konkurse raspisale i škole

  Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Uprava za ljudske resurse, raspisala je javni konkurs za prijem lica iz građanstva u profesionalnu vojnu službu u svojstvu oficira, na neodređeno vreme. Popunjavaju se formacijska mesta u Komandi za obuku, a u Zrenjaninu je potreban stomatolog.   Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka, rok za podnošenje prijava […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ministarstvo odbrane zapošljava u Zrenjaninu, konkurse raspisale i škole

  Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Uprava za ljudske resurse, raspisala je javni konkurs za prijem lica iz građanstva u profesionalnu vojnu službu u svojstvu oficira, na neodređeno vreme. Popunjavaju se formacijska mesta u Komandi za obuku, a u Zrenjaninu je potreban stomatolog.

   

  Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka, rok za podnošenje prijava i ostala neophodna obaveštenja u vezi sa konkursom detaljnije su objavljeni na veb-sajtu Ministarstva odbrane Republike Srbije, kao i Vojske Srbije, i u periodičnom izdanju oglasa Nacionalne službe za zapošljavanje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Opšta bolnica rapisala nove konkurse, poslovi su na neodređeno vreme

   

  Medicinska škola Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika predmetne nastave – nastavnika interne medicine, sa 50 posto radnog vremena. Školi je potreban i nastavnik predmetne nastave – nastavnik hirurgije, sa 60 posto radnog vremena. Sva potrebna obaveštenja kandidati mogu dobiti od sekretara škole, lično ili telefonom na broj 023/533-270 i 023/533-273.

   

  Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ zapošljava pedagoškog asistenta, na određeno vreme, do kraja školske 2020/2021. godine. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti sekretaru škole na telefon 023/563-840.

   

  Koji su poslovi trenutno u ponudi možete redovno da pratite u našoj rubrici POSAO.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija