• Milenko Vujović izabran za predsednika Socijalno – ekonomskog saveta

    Čelnik Saveza samostalnih sindikata u Zrenjaninu Milenko Vujović izabran je za predsednika Socijalno-ekonomskog saveta grada na period od godinu dana. Vujović je kazao da je puno tema kojima bi u narednom periodu trebalo posvetiti pažnju, a sve u cilju da se pomogne radnicima, lokalnoj samoupravi i Uniji poslodavaca.   – Zaštita radnika je jedno od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Milenko Vujović izabran za predsednika Socijalno – ekonomskog saveta

    Čelnik Saveza samostalnih sindikata u Zrenjaninu Milenko Vujović izabran je za predsednika Socijalno-ekonomskog saveta grada na period od godinu dana. Vujović je kazao da je puno tema kojima bi u narednom periodu trebalo posvetiti pažnju, a sve u cilju da se pomogne radnicima, lokalnoj samoupravi i Uniji poslodavaca.

     

    – Zaštita radnika je jedno od najvažnijih pitanja, ali se ništa ne može učiniti ukoliko se ne usaglase sve tri strane. Važno je početi sa rešavanjem problema i imati kontinuitet u radu – poručio je Milenko Vujović na sednici Socijalno – ekonomskog saveta grada Zrenjanina, koja je održana danas u Gradskoj kući.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Država prodaje objekat u Tarašu: Da li je ovo realna cena za kuću od 150 kvadrata?

     

    Na sednici, kojom je predsedavao gradonačelnik Simo Salapura, bilo je reči i o položaju majki – preduzetnica i zaposlenih žena. Salapura je tom prilikom podsetio da je prošle godine raspisan javni poziv za ekonomsko osnaživanje žena, kada je iz gradskog budžeta izdvojeno dva miliona dinara. Ove godine za tu namenu je izdvojeno čak pet miliona dinara.

     

    Ukazao je i na nedavno raspisani javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za ekonomsko osnaživanje mladih na teritoriji grada Zrenjanina i brojne druge vidove pomoći koje sprovodi lokalna samouprava.

     

    Podsetimo, Socijalno – ekonomski savet grada Zrenjanina formiran je jula prošle godine. Sporazum o osnivanju potpisali su gradonačelnik Simo Salapura, Goran Nešić, ispred Unije poslodavaca Zrenjanina, i Milenko Vujović iz Saveza samostalnih sindikata za Zrenjanin.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija