• „Marko Biser“ posle četvorogodišnjeg stečaja i zvanično prestaje da postoji

  Privredni sud u Zrenjaninu je doneo rešenje o okončanju stečajnog postupka nad preduzećem „Marko Biser“ iz Kumana.   Istim rešenjem sud je naložio Agenciji za privredne registre da briše ovu firmu za promet, usluge i ugostiteljstvo iz registra privrednih društava.   PROČITAJTE JOŠ: FLORAPROM zbog povećanog obima posla zapošljava nove radnike   Kako je navedeno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Marko Biser“ posle četvorogodišnjeg stečaja i zvanično prestaje da postoji

  Privredni sud u Zrenjaninu je doneo rešenje o okončanju stečajnog postupka nad preduzećem „Marko Biser“ iz Kumana.

   

  Istim rešenjem sud je naložio Agenciji za privredne registre da briše ovu firmu za promet, usluge i ugostiteljstvo iz registra privrednih društava.

   

  PROČITAJTE JOŠ: FLORAPROM zbog povećanog obima posla zapošljava nove radnike

   

  Kako je navedeno u sudskom rešenju, stečaj se nastavlja samo u odnosu na stečajnu masu pomenutog preduzeća, mada nije navedeno o kojoj stečajnoj masi se radi.

   

  Naime, stečajni upravnik Dušan Lazić nije imao većih problema da izvrši glavnu deobu stečajne mase ove firme iz Kumana. Za podelu, zapravo, nije ostalo ništa. Rešenjem Privrednog suda u Zrenjaninu je konstatovano da „Marko Biser“ nema ni pokretnu ni nepokretnu imovinu, pa su poverioci prvog, drugog i trećeg isplatnog reda na kraju dobili – ništa.

   

  Nula dinara dobiće i stečajni upravnik na ime konačne nagrade za vođenje stečaja. Nula dinara su i konačni troškovi stečajnog upravnika.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Stečajni postupak nad firmom „Marko Biser“ otvoren je 4. decembra 2017. godine u Privrednom sudu u Zrenjaninu. Bankrotstvo je proglašeno nekoliko meseci kasnije, odnosno u martu 2018. godine.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija