• Konkurs otvoren do 10. avgusta: Air Serbia zapošljava kabinsko osoblje

  Usled planiranog proširenja mreže destinacija i obima saobraćaja u narednom periodu, Air Serbia je raspisala konkurs za prijem novih članova kabinskih posada.   Zainteresovani kandidati, koji imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole i tečno znanje engleskog jezika, mogu se prijaviti na konkurs popunjavanjem prijave na zvaničnom sajtu kompanije, najkasnije do 10. avgusta.   PROČITAJTE JOŠ: […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Konkurs otvoren do 10. avgusta: Air Serbia zapošljava kabinsko osoblje

  Usled planiranog proširenja mreže destinacija i obima saobraćaja u narednom periodu, Air Serbia je raspisala konkurs za prijem novih članova kabinskih posada.

   

  Zainteresovani kandidati, koji imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole i tečno znanje engleskog jezika, mogu se prijaviti na konkurs popunjavanjem prijave na zvaničnom sajtu kompanije, najkasnije do 10. avgusta.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Kompaniji „Dijamant“ potrebni radnici na otkupnom mestu

   

  Za kandidate koji žele da se pridruže srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji takođe je neophodno da su državljani Republike Srbije i da imaju važeći pasoš. Uslov je i da su komunikativni i da imaju pozitivan pristup u ispunjavanju svakodnevnih zadataka.

   

  – Ovog leta svedoci smo da se putnički avio-saobraćaj ubrzano oporavlja i da se broj putnika približava nivou od pre pandemije. Da bismo zadržali redovnost saobraćaja i kvalitet usluga na najvišem nivou, ali ujedno i spremno dočekali najavljeno proširenje prekookeanskih, evromediteranskih i regionalnih destinacija, neophodno je da proširimo tim novim članovima kabinske posade – izjavila je Milica Netković, direktorka za ljudske resurse u kompaniji Air Serbia.

   

  Očekuje se veliki odziv kandidata

   

  Kao i prethodnih godina, očekuje se veliki odziv i interesovanje kandidata sa iskustvom u avio-saobraćaju, u ugostiteljstvu, kao i onih koji su mladi i bez iskustva, ali žele da uđu u ovu izuzetno dinamičnu i lepu industriju koja otvara brojne mogućnosti.

   

  U okviru procesa selekcije, kandidati će proći kroz posebno osmišljene testove i vežbe. Neophodni kriterijumi po kojima će se prijavljeni rangirati podrazumevaju visok nivo znanja engleskog jezika, spremnost da pruže pomoć putniku, uz naglašenu motivaciju i želju da postanu deo tima nacionalnog avio-prevoznika.

   

  Kandidati koji uđu u uži izbor biće u prilici da se, uz pomoć stručnjaka za zapošljavanje kompanije Air Serbia, upoznaju sa dinamikom rada, karijernim mogućnostima i internim obukama.

   

  Posle dvogodišnje pauze, prijem novih članova kabinske posade ove godine biće organizovan po drugi put. Nakon prethodno održanog konkursa i provere u aprilu, svoju karijeru u kompaniji Air Serbia je nastavilo 28 izabranih kandidata.

   

  Zainteresovani za rad mogu se PRIJAVITI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija