• Komforan dvosoban stan u Bulevaru Veljka Vlahovića: Kompletno je renoviran a košta…

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je komforan dvosoban stan u Bulevaru Veljka Vlahovića, u naselju Bagljaš.   U pitanju je jedno od najpopularnijih naselja u Zrenjaninu, u kom postoji sve što je potrebno za prijatan život.   PROČITAJTE JOŠ: Dobro pogledajte fotografije ovog stana: Prodaje se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Komforan dvosoban stan u Bulevaru Veljka Vlahovića: Kompletno je renoviran a košta…

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je komforan dvosoban stan u Bulevaru Veljka Vlahovića, u naselju Bagljaš.

     

    U pitanju je jedno od najpopularnijih naselja u Zrenjaninu, u kom postoji sve što je potrebno za prijatan život.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dobro pogledajte fotografije ovog stana: Prodaje se potpuno opremljen

     

    Stan se nalazi na petom spratu, koji nije i poslednji. Površine je 62 kvadratna metra plus terasa. U njemu imate sve što vam je potrebno da odmah počnete svoj novi život. Kompletno je renoviran.

     

    Raspored prostorija u stanu je lep. Prostran dnevni boravak ima izlaz na veliku terasu. Kuhinja je sa špajzom i odvojena je. Tu su i trpezarija i spavaća soba sa degžmanom koji se može iskoristiti za ugradni garderober. Kupatilo je sa tuš kabinom.

     

     

    Spoljna PVC stolarija je nova, a po podovima su keramika i laminat. Stan je povezan na gradsko grejanje, sa ugrađenim kalorimetrima. Ima ugrađenu i klimu.

     

    Nalazi se u zgradi sa dva lifta i odmah je useljiv.

     

    Komforan dvosoban stan na Bagljašu košta 63.500 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novootvoreni Trg Gastro Bar: Uživajte u novom ukusu pizze u Zrenjaninu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 064 175 69 84 i 023 605 556.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija