• Javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu

  Javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje biće objavljeni u petak, 22. februara, na sajtu ove ustanove. Javni pozivi i konkursi biće objavljeni i u publikaciji „Poslovi“ od 27. februara.   Nacionalna služba za zapošljavanje raspisuje javne pozive i konkurse za tekuću godinu u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja. Ovi programi i mere predviđeni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu

  Javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje biće objavljeni u petak, 22. februara, na sajtu ove ustanove. Javni pozivi i konkursi biće objavljeni i u publikaciji „Poslovi“ od 27. februara.

   

  Nacionalna služba za zapošljavanje raspisuje javne pozive i konkurse za tekuću godinu u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja. Ovi programi i mere predviđeni su programom rada za 2019. godinu.

   

  Informacije o novim javnim pozivima i konkursima svi zainteresovani mogu dobiti i u zrenjaninskoj filijali NSZ. Informacije je moguće dobiti i preko Pozivnog centra NSZ, pozivom na broj 0800/300-301. Poziv je besplatan iz fiksne telefonije.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija