• Javna prodaja u Zrenjaninu: Fotoaparat i mobilni telefon za 50 dinara!

  Javno preduzeće „Pošta Srbije“ oglasilo je javnu prodaju neisporučivih pošiljaka, koja će biti održana u Glavnoj pošti u Zrenjaninu.   Javna prodaja će biti organizovana u petak, 26. juna, sa početkom u 10 časova, u prostorijama pošte 23101, u Pupinovoj ulici broj 1. Prodaja će se obaviti u šalter sali pošte, levo po ulasku u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Javna prodaja u Zrenjaninu: Fotoaparat i mobilni telefon za 50 dinara!

  Javno preduzeće „Pošta Srbije“ oglasilo je javnu prodaju neisporučivih pošiljaka, koja će biti održana u Glavnoj pošti u Zrenjaninu.

   

  Javna prodaja će biti organizovana u petak, 26. juna, sa početkom u 10 časova, u prostorijama pošte 23101, u Pupinovoj ulici broj 1. Prodaja će se obaviti u šalter sali pošte, levo po ulasku u objekat.

   

  Pročitajte još: „Ogrev“ je spremio pravo rešenje za vaše radove unutar kuće!

   

  Na spisku se nalaze 143 stvari, u pitanju je polovna roba, a početna cena se kreće od 10 do 500 dinara.

   

  Tako će početna cena za televizor iznositi 500 dinara, dok je početna cena za hard disk, fotoaparat, mobilni telefon ili karburator 50 dinara.

   

  Na prodaju će biti ponuđena i garderoba, knjige, nakit i druge stvari. Kompletan spisak predmeta koji je ponuđen na prodaju možete POGLEDATI OVDE.

   

  Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica. Roba se prodaje u viđenom stanju i bez prava na reklamaciju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija