• IZBOR ZA NAJUSPEŠNIJU PREDUZETNICU VOJVODINE

  ZRENJANIN – Udruženje poslovnih žena „SOFIA“ organizuje izbor za najuspešniju preduzetnicu Vojvodine. Prijave sa biografijom i fotografijom mogu se poslati na e-mail adresu upz.sofia@gmail.com     Na izboru mogu učestvovati samo aktivna preduzeća registrovana na teritoriji Vojvodine.   Prijave na e-mail adresu traju do 28. novembra, u podne.   Nakon toga sledi provera kandidatkinja i objava […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  IZBOR ZA NAJUSPEŠNIJU PREDUZETNICU VOJVODINE

  ZRENJANIN – Udruženje poslovnih žena „SOFIA“ organizuje izbor za najuspešniju preduzetnicu Vojvodine. Prijave sa biografijom i fotografijom mogu se poslati na e-mail adresu upz.sofia@gmail.com

   

   

  Na izboru mogu učestvovati samo aktivna preduzeća registrovana na teritoriji Vojvodine.

   

  Prijave na e-mail adresu traju do 28. novembra, u podne.

   

  Nakon toga sledi provera kandidatkinja i objava putem društvene mreže Facebook na stranici Udruženja poslovnih žena Sofia.

   

  Kandidatkinja koja ispuni uslove i dobije najviše glasova/lajkova-bez emotikona na stranici udruženja, biće proglašena pobednicom na svečanoj dodeli priznanja 15. decembra, u 14 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu.

   

  Proglašenje pobednice biće objavljeno u ponedeljak, 11. decembra, u podne, na sajtu udruženja i društvenoj mreži Facebook.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija