• Italijanska kompanija traži motivisane osobe za rad u sektoru održavanja

  Preduzeće GLM-RS d.o.o, deo kompanije GLM Group iz Italije, traži motivisane osobe za rad u sektoru održavanja u proizvodnom pogonu u Zrenjaninu.   Kompanije GLM grupe bave se obradom i proizvodnjom komponenti od metala za potrebe automobilske industrije. Kompanija je jedan od lidera u domenu hladne obrade čelika. Dobavljač je velikom broju renomiranih firmi u auto industriji u celom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Italijanska kompanija traži motivisane osobe za rad u sektoru održavanja

  Preduzeće GLM-RS d.o.o, deo kompanije GLM Group iz Italije, traži motivisane osobe za rad u sektoru održavanja u proizvodnom pogonu u Zrenjaninu.

   

  Kompanije GLM grupe bave se obradom i proizvodnjom komponenti od metala za potrebe automobilske industrije. Kompanija je jedan od lidera u domenu hladne obrade čelika. Dobavljač je velikom broju renomiranih firmi u auto industriji u celom svetu.

   

  Kompanija trenutno ima potrebu za zapošljavanjem tehničara održavanja, koji ima iskustvo:

   

  – u održavanju proizvodnih mašina (savijačice, panč mašine, hidraulične testere, brusne četke, mašine za kalibraciju…);

   

  – u održavanju hidraulične i pneumatske opreme i instalacija;

   

  – u radu sa ručnim i električnim alatima i opremom, kao i alatnim mašinama.

   

  Prednost imaju kandidati sa iskustvom rada na glodalici/strugu/brusilici, koji znaju da koriste aparate za varenje, koji su sposobni da dijagnostikuju kvarove korišćenjem električnih i mehaničkih mernih instrumenata, kao i da utvrde uzrok kvarova te iste otklone.

   

  Potrebne kvalifikacije: minimalno srednja stručna sprema tehničkog usmerenja (elektro ili mašinske struke). Iskustvo u radu na poslovima održavanja mašina (preventivno i tekuće) u proizvodnom pogonu. Vozačka dozvola „B“ kategorije, aktivan vozač. Poželjno poznavanje rada na računaru.

   

  Zainteresovani za posao mogu da predaju svoju radnu biografiju radnim danima od 8 do 16 časova, u sedištu preduzeća, u ulici Pančevačka 36. Prijavu sa biografijom mogu da pošalju i na email adresu officeglmrs@glmgroup.com

   

  Novi oglasi za poslove u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

   

  Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com ili pozivom na broj 063 234 060.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija