• GOMEX OTVORIO NAJVEĆI MALOPRODAJNI OBJEKAT U SVOM SISTEMU

    ŠABAC – Kompanija „Gomex“ otvorila je minulog vikenda najveći maloprodajni objekat u celokupnom poslovnom sistemu. Novi TOTAL nalazi se u Šapcu, u ulici Kralja Milutina broj 5. Objekat su, svečanim presecanjem vrpce, otvorili vlasnik i osnivač kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. – Ono što izdvaja GOMEX od drugih, sličnih kompanija, najbolje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GOMEX OTVORIO NAJVEĆI MALOPRODAJNI OBJEKAT U SVOM SISTEMU

    ŠABAC – Kompanija „Gomex“ otvorila je minulog vikenda najveći maloprodajni objekat u celokupnom poslovnom sistemu. Novi TOTAL nalazi se u Šapcu, u ulici Kralja Milutina broj 5. Objekat su, svečanim presecanjem vrpce, otvorili vlasnik i osnivač kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

    gomex-sabac

    – Ono što izdvaja GOMEX od drugih, sličnih kompanija, najbolje se izražava u našem sloganu: „Kod nas znate šta kupujete“. Želja nam je da ponudimo proverene proizvode, koji nisu bazirani samo na ceni, već proizvode kojima kupci uvek i u svakom trenutku mogu da se vrate. Poverenje potrošača u neki trgovački lanac i artikle koje nude se veoma dugo i teško gradi, a nama će upravo učvršćivanje tog poverenja koje kupci imaju u GOMEX-u biti lajt motiv dok postojimo – istakao je Kovačević.

    Zrenjaninska kompanija obezbedila je poklone za prve kupce, kao i brojne akcije, promocije, degustacije… Za dobro raspoloženje kako najmlađih posetilaca TOTAL-a u Šapcu, tako i onih nešto starijih, pobrinuli su se Haos animatori iz Novog Sada.

    gomex-sabac

    U novi objekat, inače, ugrađene su rashladne vitrine koje odgovaraju najvišim evropskim standardima kada je u pitanju smrznuta roba, a tu je i poslednja generacija kasa koje omogućuju brzo i efikasno obavljanje kupovine. Unutrašnji dizajn i spoljašnje brendiranje znatno će doprineti izdvajanju Supermarketa TOTAL Šabac od konkurencije.

    U ponudi TOTAL-a u Šapcu su i aparat za mlevenje i mešanje više vrsta crne domaće kafe, na kojem će ljubitelji kafe sami moći da kreiraju sopstveni ukus ovog napitka, kao i aparat za ceđenje pomorandži koji će za samo par trenutaka napraviti najsvežiji i najzdraviji sok na licu mesta. U ovom maloprodajnom objektu zaposleno je 36 novih radnika, a u sklopu TOTAL-a u Šapcu nalaze se restoran „Cantina“, apoteka „Goodwill“, kao i šalteri Pošte.

    Radno vreme najvećeg objekta u sistemu „Gomex“-a je svakog dana i nedeljom od 6.30 do 22 sata.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija