• GLAVNA ULICA I DALjE ATRAKTIVNA: Lokal izdat po rekordnoj ceni!

  Novi zakupac bivšeg kafića „N&N“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENjANIN – Na licitacijama za poslovne prostore u Zrenjaninu, koji su u vlasništvu grada, odnosno kojima upravlja „Gradska stambena agencija“, najskuplje izdat je prostor nekadašnjeg kafića „N&N“ u centru.

  lokal_centar

  Taj lokal u neposrednoj blizini Vodotornja zakupio je „VIP mobile“, a mesečna zakupnina koštaće ga 305.000 dinara, bez poreza. U pitanju je prostor od 129,5 kvadratnih metara, za koji je početna cena na licitaciji bila 111.309 dinara. Dobro je prošla GSA i sa lokalom od 111,6 kvadratnih metara u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 43,  gde je početna cena bila 95.976 dinara, a ponuđač je dobio prostor za 175.000 dinara, bez poreza.

  – Za 13.705 dinara izdat je lokal od 131 kvadrata u ulici Ive Lole Ribara 51 u Lazarevu. U Pupinovoj 2 izdat je lokal od 15,5 kvadrata za 8.220 dinara – kaže za portal „Zrenjaninski“ direktor GSA Laslo Fuks, koji napominje da za neke poslovne prostore  nije bilo zainteresovanih.

  – To se odnosi na Žitni Trg broj 1, od 190 kvadrata, zatim lokal u prizemlju zgrade Brigadira Ristića, pa prizemni lokal u ulici Todora Manojlovića, kao i ulični lokal u Ive Lole Ribara 60. Nisu izdati ni lokali u Labudovoj 2, pa ulični lokal u Zmaj Jovinoj 9, kao ni lokal u glavnoj ulici – bivša „Jugoplastika“, koji ima 87 kvadrata plus 84 na galeriji. Taj lokal već treći put je išao na licitaciju. Nije dobio zakupca ni jedan lokal u Tiršovoj, od 13 kvadrata – napominje Fuks.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

  Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]