• FOTO: Svečano otvorena renovirana ekspozitura OTP banke u Zrenjaninu

    Danas je svečano otvorena renovirana ekspozitura OTP banke u Zrenjaninu, koja se nalazi na Trgu dr Zorana Đinđića.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FOTO: Svečano otvorena renovirana ekspozitura OTP banke u Zrenjaninu
    Foto: zrenjaninski.com

     

    U prisustvu poslovnih partnera, predstavnika gradske vlasti, prijatelja i saradnika, direktor filijale Zrenjanin Miljan Lazarević i direktorka ekspoziture Ivana Backović, uz reči dobrodošlice uvaženim gostima, predstavili su najvažnije performanse OTP banke, lidera u bankarstvu.

     

    – Veoma smo ponosni što ćemo od danas našim klijentima biti na usluzi u renoviranom, vrlo lepom i profesionalno uređenom i opremljenom prostoru. Poznato je da se OTP banka trudi, i u tome uspeva, da svojim klijentima bude maksimalno dostupna. U Zrenjaninu i u okolini imamo šest ekspozitura, što govori koliko nam je ovaj region važan. Imamo ekspoziture u Sečnju, Žitištu, Melencima, na Bagljašu, u zgradi Vodotornja i ovu na Trgu dr Zorana Đinđića, koju svečano predstavljamo u novom ruhu – rekao je, pozdravljajući goste, direktor filijale OTP banke u Zrenjaninu Miljan Lazarević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Od 130 do 1.633 evra: Ovo su prosečne cene stanova u Zrenjaninu u prošloj godini

     

     

    OTP banka je najveći kreditor u Srbiji i jedan od lidera za faktoring, lizing i e-commerce.

     

    Zahvaljujući tome što je prisutna u 91 gradu sa 155 ekspozitura, klijentima širom Srbije dostupna je široka lepeza proizvoda i usluga, kao i efikasan servis i ponude prilagođene njihovim konkretnim potrebama. Mreža od skoro 275 bankomata najveća je u našoj zemlji.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zadovoljstvo nam je i ponosni smo što ćemo na staroj lokaciji, ali u potpuno novom prostoru, klijentima moći da predstavimo široku lepezu naših proizvoda. Zato pozivamo građane da nas posete i uvere se u činjenicu da smo lideri na bankarskom tržištu – istakla je direktorka ekspoziture OTP banke Ivana Backović.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Sudeći po pompi i medijskoj pažnji pretpostavljam da je OTP domaća,srpska banka.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija