• „Essex Balkan“ i drugi poslodavci objavili nove oglase za posao

    Poslodavci „Essex Balkan“, „Ranđelović gradnja“ i „Sintec Sebia“ raspisali su nove oglase za posao.   „Essex Balkan“ DOO Zrenjanin traži master ekonomistu, sa obrazovanjem iz oblasti ekonomije, finansija i osiguranja. Potrebno je znanje engleskog jezika –  konverzacijski nivo. Angažovanje je po modelu volontiranja. Oglas je otvoren do 15. avgusta. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Essex Balkan“ i drugi poslodavci objavili nove oglase za posao

    Poslodavci „Essex Balkan“, „Ranđelović gradnja“ i „Sintec Sebia“ raspisali su nove oglase za posao.

     

    „Essex Balkan“ DOO Zrenjanin traži master ekonomistu, sa obrazovanjem iz oblasti ekonomije, finansija i osiguranja. Potrebno je znanje engleskog jezika –  konverzacijski nivo. Angažovanje je po modelu volontiranja. Oglas je otvoren do 15. avgusta. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave na e-mail ivana.avdic@essexwire.com

     

    Pročitajte još: Potreban radnik za rad u pogrebnom preduzeću „Božur“

     

    Dva diplomirana inženjera energetskih tehnologija potrebni su firmi „Ranđelović gradnja“ DOO Novi Bečej. Istoj firmi potrebna su i dva tehničara niskogradnje. Poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 771 65 93.

     

    „Sintec Serbia“ DOO zapošljava dva montera centralnog grejanja za rad na terenu, u Beogradu, Inđiji, Zrenjaninu i Novom Sadu. Obezbeđeni su prevoz, ishrana i smeštaj. Kontakt telefon je 064 812 94 44.

     

    Pročitajte još: Savez samostalnih sindikata izdaje u zakup poslovni prostor

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija