• Emil Šarvari novi predsednik UO Unije poslodavaca Zrenjanina

  Emil Šarvari novi je predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina. To je odlučeno na godišnjoj sednici Skupštine Unije poslodavaca Zrenjanina, koja je održana u četvrtak, u prostorijama ovdašnjeg Crvenog krsta.   Emil Šarvari je vlasnik fabrike čarapa „Imsaplet-ZR“, koja posluje više od četvrt veka i zapošljava 32 radnika. Šarvari je do sada […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Emil Šarvari novi predsednik UO Unije poslodavaca Zrenjanina

  Emil Šarvari novi je predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina. To je odlučeno na godišnjoj sednici Skupštine Unije poslodavaca Zrenjanina, koja je održana u četvrtak, u prostorijama ovdašnjeg Crvenog krsta.

   

  Emil Šarvari je vlasnik fabrike čarapa „Imsaplet-ZR“, koja posluje više od četvrt veka i zapošljava 32 radnika. Šarvari je do sada bio na funkciji predsednika Skupštine Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina. On će novu funkciju obavljati u naredne četiri godine.

   

  Juče je izabran i novi Upravni odbor, koji će činiti Steva Kočalka, Goran Đorđević, Gorjana Ponjević Ballani i Fjodor Ćirić.

   

  Steva Kočalka je vlasnik kompanije „Valor“, koja postoji gotovo tri decenije i od samog osnivanja bavi se trgovinom i distribucijom pića. Spada u najuspešnije kompanije sa sedištem u Zrenjaninu. „Valor“ u svom sastavu ima preko 50 maloprodajnih objekata i magacinski prostor na preko 7.000 kvadratnih metara. Zapošljava više od 200 radnika. Steva Kočalka je aktivan član Unije poslodavaca, Zrenjaninskog poslovnog kluba, na čijem je čelu bio, kao i drugih privrednih i društvenih inicijativa. Više puta je odlikovan za izuzetne poslovne uspehe.

   

  Goran Đorđević je vlasnik firme „Ultra Viva“ i ugostiteljskog objekta „Ultra caffe“, a Gorjana Ponjević Ballani je vlasnica radionice „Wood planet“ i jedna od retkih, ako ne i jedina žena u državi koja se bavi stolarskim zanatom. Fjodor Ćirić upravlja porodičnom firmom „Ćircom Export Import“, koja zastupa automobilski brend Opel. Osim u Uniji poslodavaca, aktivan je član Rotary kluba Zrenjanin.

   

  Za predsednik Skupštine Unije izabran je Goran Nešić, koji je do sada bio predsednik UO, a za njegovog zamenika Branimir Karlovčan.

   

  Na desetoj sednici Skupštine je usvojen i izveštaj o radu i poslovanju Unije za prošlu godinu.

   

  unija poslodavaca srbije - poslodavci zrenjanina
  Foto: Nenad Blažin

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija