• Dualno obrazovanje u Mlekoproduktu – jedinstvena prilika za đake

    U „Mlekoproduktu“ je, zahvaljujući saradnji ove kompanije i Hemijsko-prehrambene i tekstilne škole „Uroš Predić“ iz Zrenjanina, počeo program dualnog obrazovanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dualno obrazovanje u Mlekoproduktu – jedinstvena prilika za đake
    Foto: Mlekoprodukt

     

    Učenici će se u Mlekoproduktu, delu francuske grupe Savencia Fromage & Dairy, obučavati za obrazovni profil prehrambenog tehničara.

     

    Đaci će tokom četvorogodišnjeg školovanja učiti veštine procesa kontrole gotovih proizvoda i polaznih sirovina. Iz prve ruke će naučiti proizvodni proces, obavljati tehnološke procese u pogonima za proizvodnju i preradu hrane, te naučiti postupke skladištenja sirovina i gotovih proizvoda, i to sve kroz program dualnog obrazovanja sa Mlekoproduktom, jednom od najmodernijih prehrambenih kompanija u našoj zemlji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Firma „Voda Plus“ zapošljava: Traži se generalni menadžer

     

    Učenici će nakon ovog programa, opremljeni praktičnim i teorijskim znanjem, imati poslovnu perspektivu u brzo rastućem sektoru prehrambene industrije.

     

    U Mlekoproduktu ističu da je ovo samo jedan od projekata kojima ova kompanija, kroz partnerski odnos sa obrazovnim institucijama, podiže kompetentnost mladim generacijama. 

     

    „U nadi da ćemo za neke od učenika iz programa dualne nastave u budućnosti biti poslodavci, želimo im srećan početak prakse“, poručuju iz Mlekoprodukta.

     

    dualno obrazovanje u mlekoproduktu
    Foto: Mlekoprodukt

     

    Hemijsko-prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ je multiprogramska institucija koja je jedan od stubova razvoja društvenih i ljudskih resursa u Vojvodini i Srbiji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na listi „Sto naj… privrednih društava“ i kompanije iz Zrenjanina i okoline

     

    Mlekoprodukt je sirara koja sa uspehom posluje preko sedam decenija, a od 2004. godine je ušla u sastav francuske grupe Savencia Fromage & Dairy, koja je jedan od najvećih prerađivača mleka u svetu.

     

    dualno obrazovanje u mlekoproduktu
    Foto: Mlekoprodukt

     

    dualno obrazovanje u mlekoproduktu
    Foto: Mlekoprodukt

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija