• Država rasprodaje vozni park, najjeftiniji automobil u Zrenjaninu 124 evra!

  Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju ukupno 140 vozila u državnom vlasništvu, a početne cene kreću se od 75 evra do 7.600 evra, objavljeno je danas.   Vozila se prodaju u viđenom stanju kroz prikupljanje pisanih ponuda za svako pojedinačno vozilo, koje se mogu poslati do 27. jula.   Pročitajte još: Trgovinska radnja i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Država rasprodaje vozni park, najjeftiniji automobil u Zrenjaninu 124 evra!

  Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju ukupno 140 vozila u državnom vlasništvu, a početne cene kreću se od 75 evra do 7.600 evra, objavljeno je danas.

   

  Vozila se prodaju u viđenom stanju kroz prikupljanje pisanih ponuda za svako pojedinačno vozilo, koje se mogu poslati do 27. jula.

   

  Pročitajte još: Trgovinska radnja i privatna firma za prevoz robe „Đenka“ traži radnike

   

  Devet vozila koja se nude na prodaju smešteno je u magacinu Poreske uprave u Zrenjaninu, na adresi Petra Drapšina 1. Prodaju se pojedinačno, u viđenom stanju, bez prava kupca na naknadne reklamacije. Ova vozila se mogu razgledati 22. jula, u terminu od 10.30 do 11 časova.

   

  Najjeftinija putnička vozila koja se nalaze u Zrenjaninu prodaju se po početnoj ceni od 124,52 evra. Najskuplje je teretno vozilo čija je početna cena 399,78 evra.

   

  Sve potrebne informacije u vezi ovog oglasa mogu se dobiti na broj telefona 011/3200-853, svakog radnog dana u terminu od 9 do 15 časova.

   

  Spisak vozila koja se nalaze u magacinu Poreske uprave u Zrenjaninu možete pogledati u nastavku. U poslednjem redu u tabeli navedena je početna cena u evrima.

   

  spisak vozila

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija