• Država prodaje nekretnine u srednjem Banatu: Objekat od 131 kvadrat za 3.551 evro

    Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nekoliko nekretnina u državnom vlasništvu, koje se nalaze na području srednjeg Banata.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Država prodaje nekretnine u srednjem Banatu: Objekat od 131 kvadrat za 3.551 evro
    Foto: Pixabay

     

    Prodaja nekretnina će se obaviti prikupljanjem pisanih ponuda, a rok za njihovo dostavljanje je 30. septembar. Otvaranje prispelih ponuda obaviće se komisijski 2. oktobra.

     

    Najskuplja nekretnina na ovom spisku je poslovni objekat u Torku, na teritoriji opštine Žitište. Prodaje se zgrada tehničkih usluga, odnosno tehnički servis, površine 830 kvadrata, kao i pomoćna zgrada od 277 kvadratnih metara, a početna cena je 81.326 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: FOTO: Kompletno renovirana troiposobna kuća od 232 kvadrata za 39.000 evra

     

    U Tarašu, u Proleterskoj ulici, prodaje se kuća od 150 kvadrata, po početnoj ceni od 12.661 evro, a u Banji „Rusanda“ u Melencima stan od 61 kvadrat za 27.724 evra.

     

    U Bočaru, u Dobrovoljačkoj ulici, na prodaju je ponuđen objekat od 131 kvadrat, koji se nalazi na placu od skoro osam ari, po početnoj ceni od 3.551 evro, a u Aradcu, u ulici Žarka Zrenjanina, kuća od 190 kvadrata, zemljište površine 500 kvadrata i voćnjak od 412 kvadrata, po početnoj ceni od 12.314 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tri aktuelna oglasa za posao: Traže se radnici za rad u Zrenjaninu i okolini

     

    U Zrenjaninu je na prodaju oglašen jednosoban stan od 35 kvadrata, po početnoj ceni od 6.702 evra. Stan se nalazi u ulici Nikole Tesle.

     

    Pravo učešća u kupovini imaju sva pravna lica i fizička lica koja otkupe uputstvo za ponuđače i uplate depozit.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Nažalost mladima su aktuelnije pro move međunarodne selidbe nego povratak na selo. Da je više bilo edukacije i da je nacionalna politika bila vezana za razvoj poljoprivrede sve bi bilo drugačije.

    2. Odavno je prošlo vreme kada su se mladi i ne samo mladi bavili poljoprivredom. Grad je magnet, svi hoće u njemu, a i može da se nađe lakši poslovi

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija