• Država prodaje kuću od 114 kvadrata po početnoj ceni od 15.398 evra

  Republička direkcija za imovinu objavila je javni oglas o prodaji više nepokretnosti u Srbiji, koje se nalaze u državnoj svojini.   Na spisku nepokretnosti nalazi se i porodična stambena zgrada u Ečki, selu na području grada Zrenjanina. Ovaj objekat, površine 114 kvadratnih metara, nalazi se u ulici Banjalučkoj broj 20, na zemljištu površine šest ari. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Država prodaje kuću od 114 kvadrata po početnoj ceni od 15.398 evra

  Republička direkcija za imovinu objavila je javni oglas o prodaji više nepokretnosti u Srbiji, koje se nalaze u državnoj svojini.

   

  Na spisku nepokretnosti nalazi se i porodična stambena zgrada u Ečki, selu na području grada Zrenjanina. Ovaj objekat, površine 114 kvadratnih metara, nalazi se u ulici Banjalučkoj broj 20, na zemljištu površine šest ari.

   

  Početna kupoprodajna cena iznosi 15.398,84 evra, a depozit za učešće u postupku je 1.539,88 evra, prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju troiposoban stan na odličnoj lokaciji u naselju Bagljaš (Foto)

   

  Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja otkupe Uputstvo za ponuđače i uplate depozit.

   

  Ponude za kupovinu nepokretnosti se dostavljaju najkasnije do 11. januara 2021. godine, preporučenom pošiljkom na adresu Republičke direkcije za imovinu.

   

  Više informacija može se dobiti radnim danima, od 9 do 14 časova, na broj telefona 011 3200 853.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija