• Država prodaje akcije u zrenjaninskom preduzeću „Saobraćaj i transport“

  Ministarstvo privrede Republike Srbije objavilo je da će na Beogradskoj berzi ponuditi na prodaju akcije preduzeća „Saobraćaj i transport“ a.d. Zrenjanin.   Kako je navedeno, ministarstvo će ispostaviti nalog za prodaju akcija ovog preduzeća, a koje su u vlasništvu Akcionarskog fonda.   Na prodaju se nudi 595 akcija preduzeća, koje su u vlasništvu Akcionarskog fonda. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Država prodaje akcije u zrenjaninskom preduzeću „Saobraćaj i transport“

  Ministarstvo privrede Republike Srbije objavilo je da će na Beogradskoj berzi ponuditi na prodaju akcije preduzeća „Saobraćaj i transport“ a.d. Zrenjanin.

   

  Kako je navedeno, ministarstvo će ispostaviti nalog za prodaju akcija ovog preduzeća, a koje su u vlasništvu Akcionarskog fonda.

   

  Na prodaju se nudi 595 akcija preduzeća, koje su u vlasništvu Akcionarskog fonda. To je oko 2,7 odsto od ukupne emisije akcija zrenjaninskog preduzeća.

   

  Pročitajte još: CRNI PETAK: Ovo treba da znate – carinjenje robe kupljene na popustu

   

  „Saobraćaj i transport“ AD je osnovan 1959. godine kao firma za pružanje usluga u transportu.

   

  Nakon privatizacije, koja je obavljena 2005. godine, firma se bavi obukom kandidata za polaganje vožnje (poseduje auto školu i poligon), vršenjem tehničkog pregleda vozila i uslugom parkiranja za teretna vozila.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija