• Druga prodaja imovine kompanije „Yuko“: Cena pala sa 31,8 na 22,2 miliona dinara

    Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, odnosno njena poverenica Dragica Arsić, oglasila je drugu prodaju nepokretne imovine žitištanskog preduzeća „Yuko“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Druga prodaja imovine kompanije „Yuko“: Cena pala sa 31,8 na 22,2 miliona dinara
    Arhivska fotografija

     

    Imovina kompanije „Yuko“ će se prodavati metodom javnog nadmetanja, a na prodaju su ponuđene nekretnine koje se nalaze u mestu Međulužje, u opštini Mladenovac. U pitanju su zgrade za smeštaj živine i pomoćne prostorije, kao i zemljište na kojem se nalaze objekti.

     

    Prvi pokušaj prodaje krajem januara nije uspeo, jer nije bilo zainteresovanih kupaca. Cena je u ovoj drugoj prodaji snižena sa 31,8 na 22,2 miliona dinara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Terzija trans zapošljava: Potrebni vozači za unutrašnji i međunarodni transport

     

    Javno nadmetanje zakazano je za 14. mart.

     

    Stečaj u kompaniji „Yuko“ iz Žitišta, koja je poslovala u okviru giganta u oblasti živinarstva „Agroživa“, otvoren je u martu 2010. a već mesec dana kasnije proglašeno je njeno bankrotstvo. U međuvremenu je u nekoliko navrata prodavana imovina kako bi se namirili poverioci.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prema podacima iz poslednjeg kvartalnog izveštaja Dragice Arsić, ukupna vrednost imovine stečajnog dužnika na kraju septembra prošle godine iznosila je 66.714.006 dinara. Od toga, najvrednije su neprodate nekretnine u procenjenoj vrednosti od 59.238.450 dinara.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija