• DOLAZI NEMAČKI INVESTITOR I REGISTRUJE FIRMU POD NAZIVOM “RPC ZRENJANIN”

  ZRENJANIN  – Skupština Grada Zrenjanina, na poslednjoj sednici, dala je saglasnost na upotrebu imena grada Zrenjanina u nazivu inostrane firme “RPC”, što je prvi takav slučaj u poslednjih nekoliko godina.     Firma koja će biti regiostrovana u Zrenjaninu zvaće se “RPC Zrenjanin”.   -U pitanju je investitor iz Nemačke, koji ima nameru da u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DOLAZI NEMAČKI INVESTITOR I REGISTRUJE FIRMU POD NAZIVOM “RPC ZRENJANIN”

  ZRENJANIN  – Skupština Grada Zrenjanina, na poslednjoj sednici, dala je saglasnost na upotrebu imena grada Zrenjanina u nazivu inostrane firme “RPC”, što je prvi takav slučaj u poslednjih nekoliko godina.

   

  zrenjanin
  Foto: Dušan Bartolović

   

  Firma koja će biti regiostrovana u Zrenjaninu zvaće se “RPC Zrenjanin”.

   

  -U pitanju je investitor iz Nemačke, koji ima nameru da u industrijskoj zoni u Zrenjaninu otvori pogon za izradu točkova za kontejnere i preradu plastične mase.

   

  Oni su podneli zahtev Skupštini da im se odobri korišćenje imena Zrenjanin, jer će ovde otvoriti pogon a žele da se u Agenciji za privredne registre što pre upišu.

   

  Najavljeno je da će već 8. oktobra biti ovde da obave sve formalnosti oko registracije, a žele da se ovdašnja firma po imenu razlikuje u odnosu na matičnu – kaže sekretar Skupštine grada Milan Mrkšić, i napominje da je to prvi slučaj u poslednjih šest godina, a verovatno i u dužem periodu, da strana firma koristi ime našeg grada u svom nazivu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija