• Dijamant ulje devetu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu „Moj izbor“

  U konkurenciji 930 domaćih proizvoda i brendova koje su birali isključivo potrošači, kompanija Dijamant osvojila je priznanje „Moj izbor“ devetu godinu zaredom.   Nakon dva kruga glasanja, Dijamant je još jednom potvrdio liderstvo u proizvodnji ulja u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.   – Ovim priznanjem još jednom smo pokazali da je Dijamant ulje bilo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dijamant ulje devetu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu „Moj izbor“

  U konkurenciji 930 domaćih proizvoda i brendova koje su birali isključivo potrošači, kompanija Dijamant osvojila je priznanje „Moj izbor“ devetu godinu zaredom.

   

  Nakon dva kruga glasanja, Dijamant je još jednom potvrdio liderstvo u proizvodnji ulja u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.

   

  – Ovim priznanjem još jednom smo pokazali da je Dijamant ulje bilo i ostalo omiljeni brend potrošača sa tradicijom dužom od 80 godina – izjavila je ­­­­­­­­­­­­­­­Tatjana Đokanović, direktorka marketinga i razvoja kompanije Diijamant.

   

  Ona je dodala da su iskustvo i znanje upisani u poslovanje i imidž kompanije koji se pažljivo gradi.

   

  – Potrošači nam veruju što je dokaz da se ulaganje u kvalitetan proizvod isplati – dodala je Đokanović.

   

  Priznanje „Moj izbor“ sprovodi se devet godina u organizaciji udruženja „Moja Srbija“. Ovo se čini u cilju podsticanja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta proizvoda koji nastaju na našim prostorima.

   

  Ovogodišnja dodela realizovana je uz podršku potpredsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda.

   

   

  Pročitajte još: JUGO 89: Najpovoljnije usluge tehničkog pregleda i registracije vozila

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija