• Da li je treća sreća: Ponovo se prodaje celokupna imovina firmi iz Žitišta

  Stečajni upravnik Miloš Đekić oglasio je prodaju celokupne imovine koja se nalazi u vlasništvu dve firme iz Žitišta – „Pile&Pile“ i „Pile&Co“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Da li je treća sreća: Ponovo se prodaje celokupna imovina firmi iz Žitišta
  Foto: Info centar Žitište

   

  Imovinske celine firmi „Pile&Pile“ i „Pile&Co“ prodaju se metodom javnog prikupljanja ponuda, a obe će novog vlasnika pokušati da dobiju iz trećeg puta.

   

  „Pile&Pile“ ima imovinu u Žitištu, koja se sastoji se iz više zgrada za prehrambenu industriju, pomoćnih zgrada, klanice u izgradnji, prodavnica i pripadajućeg zemljišta. Uz nepokretnu, prodaje se i pokretna imovina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Točak auto raspisao dva konkursa za posao: Potrebni prodavac vozila i knjigovođa

   

  Procenjena vrednost celokupne imovine je 592.346.903 dinara, a depozit za učešće u postupku prodaje je 29,6 miliona dinara.

   

  Procenjena vrednost imovine koja predstavlja predmet prodaje nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na bilo koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

   

  Otvaranje ponuda zakazano je za 22. mart.

   

  Stečajni upravnik Miloš Đekić oglasio je i treću prodaju celokupne imovine firme „Pile&Co“.

   

  Imovina ove firme, koja se prodaje kao imovinska celina, nalazi se u Torku i sastoji se od inkubatorskih stanica, pomoćnih zgrada, trafostanice, kao i pripadajućeg zemljišta.

   

  Takođe, „Pile&Co“ ima nekretnine u Vršcu, zgrade koje su u prirodi srušene, kao i zemljište na kojima su se one nalazile.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Oglas za posao: Zemljoradničkoj zadruzi „Sarvak Agrar“ potreban administrativni radnik

   

  Procenjena vrednost celokupne imovine je 82.025.110 dinara, a depozit za učešće u postupku prodaje iznosi 4,1 milion dinara.

   

  Otvaranje ponuda zakazano je za 29. mart.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

  Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]