• Čitaoci pitaju: Da li je tačno da poskupljuju poštanske usluge?

  Povodom informacije koja je proteklih dana kružila društvenim mrežama o navodnom poskupljenju usluge Post Express Javnog preduzeća „Pošta Srbije“, portalu zrenjaninski.com obratili su se čitaoci sa pitanjem da li je vest tačna. Pogotovo što se na društvenim mrežama delio i navodni novi cenovnik koji bi trebalo da stupi na snagu.   Objašnjenje smo potražili od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Čitaoci pitaju: Da li je tačno da poskupljuju poštanske usluge?

  Povodom informacije koja je proteklih dana kružila društvenim mrežama o navodnom poskupljenju usluge Post Express Javnog preduzeća „Pošta Srbije“, portalu zrenjaninski.com obratili su se čitaoci sa pitanjem da li je vest tačna. Pogotovo što se na društvenim mrežama delio i navodni novi cenovnik koji bi trebalo da stupi na snagu.

   

  Objašnjenje smo potražili od službe za informisanje u JP „Pošta Srbije“. Stigao nam je odgovor koji prenosimo u celini.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Čitaoci pitaju: Kada i gde građani mogu da prime vakcinu protiv korone

   

  „U cilju sagledavanja poštovanja procedura i postupanja sa poverljivim informacijama, „Pošta Srbije“ sprovela je testiranje bezbednosti i protoka dokumenata unutar preduzeća. Deo ove kontrole bilo je i postupanje sa cenovnicima poštanskih usluga. S tim u vezi, obaveštavamo javnost da informacije o navodnim izmenama cena poštanskih usluga, koje su se prethodnih dana pojavile na društvenim mrežama i pojedinim medijima, nisu tačne. Aktuelne, nepromenjene cene, kao i sve informacije o odlukama i aktivnostima „Pošte Srbije“, dostupne su javnosti na sajtu preduzeća“, navodi se u odgovoru dostavljenom našoj redakciji.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Pošta Srbije“ dodaje da će i ubuduće, kao što je to činila i do sada, redovno i na vreme izveštavati javnost o svim svojim aktivnostima.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija