• Biskupijski Caritas traži radnika, posao nudi i jedna firma

    Poslodavcu „Biskupijski Caritas“ Zrenjanin potreban je socijalni radnik, psiholog ili pedagog, za rad na poslovima savetnika za zapošljavanje mladih.   Zahtevani nivo kvalifikacija je 7. stepen obrazovanja iz psihologije ili socijalnog rada i staranja. Radno iskustvo nije bitno, ali je potrebna vozačka dozvola B kategorije i znanje engleskog jezika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Biskupijski Caritas traži radnika, posao nudi i jedna firma

    Poslodavcu „Biskupijski Caritas“ Zrenjanin potreban je socijalni radnik, psiholog ili pedagog, za rad na poslovima savetnika za zapošljavanje mladih.

     

    Zahtevani nivo kvalifikacija je 7. stepen obrazovanja iz psihologije ili socijalnog rada i staranja. Radno iskustvo nije bitno, ali je potrebna vozačka dozvola B kategorije i znanje engleskog jezika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon broj 064 202 06 85. Lice za kontakt je Tibor Halmai.

     

    Firma „Bezbednost i preventivni inženjering“ Zrenjanin zapošljava diplomiranog inženjera mašinstva, za rad u Zrenjaninu. Radno iskustvo nije bitno, ali je obavezno posedovanje vozačke dozvole B kategorije i srednji nivo znanja računarskih veština. Rad je terenski, a posao je na određeno vreme. Kontakt je putem e-maila branko.vidakovic@bpi.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija