• Beogradska firma zapošljava u Zrenjaninu, i bolnica raspisala konkurs

    Objavljeni su novi oglasi za posao, a među poslodavcima koji zapošljavaju u ovom trenutku su i firma „Samsic STM“ i Opšta bolnica Zrenjanin.   Poslodavac „Samsic STM“ DOO Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem velikog broja radnika raznih profila, za rad u Zrenjaninu. Firmi je potrebno po četvoro keramičara, zidara, molera-farbara, limara, stolara, krovopolagača i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Beogradska firma zapošljava u Zrenjaninu, i bolnica raspisala konkurs

    Objavljeni su novi oglasi za posao, a među poslodavcima koji zapošljavaju u ovom trenutku su i firma „Samsic STM“ i Opšta bolnica Zrenjanin.

     

    Poslodavac „Samsic STM“ DOO Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem velikog broja radnika raznih profila, za rad u Zrenjaninu. Firmi je potrebno po četvoro keramičara, zidara, molera-farbara, limara, stolara, krovopolagača i izolatera. Potrebno je radno iskustvo od najmanje šest meseci, a poslovi su na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 064 828 52 98. Konkurs je otvoren do 13. januara.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za višeg radiološkog tehničara u dijagnostici, na određeno vreme, sa punim radnim vremenom. Kandidati moraju imati 6.1 nivo kvalifikacije, završenu višu medicinsku školu – smer viši radiološki tehničar, odnosno visoku zdravstvenu školu strukovnih studija – smer strukovni medicinski radiolog i položen stručni ispit.

     

    Pročitajte još: Kompanija NIS traži radnike za rad u Zrenjaninu i Elemiru

     

    Oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija