• Auto-putevima u Srbiji u julu prošlo 7,5 miliona vozila

  Javno preduzeće „Putevi Srbije“ je saopštilo da je auto-putevima u našoj zemlji u julu prošlo ukupno 7.523.686 vozila, što je više za oko sedam odsto u odnosu na isti period prošle godine. Tada je zabeleženo 7.043.804 vozila.   PROČITAJTE JOŠ: Semafori na raskrsnici Obale Sonje Marinković i Obilićeve jutros pušteni u rad   Najprometniji je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Auto-putevima u Srbiji u julu prošlo 7,5 miliona vozila

  Javno preduzeće „Putevi Srbije“ je saopštilo da je auto-putevima u našoj zemlji u julu prošlo ukupno 7.523.686 vozila, što je više za oko sedam odsto u odnosu na isti period prošle godine. Tada je zabeleženo 7.043.804 vozila.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Semafori na raskrsnici Obale Sonje Marinković i Obilićeve jutros pušteni u rad

   

  Najprometniji je bio poslednji julski vikend, kada su zabeleženi rekordi u protoku broja vozila na naplatnim stanicama Beograd (231.816 vozila), Stara Pazova (149.585) i Preševo (63.016 vozila).

   

  „Pored dobre pripreme i organizacije rada u „Putevima Srbije“, prolasku kroz naplatne stanice bez zaustavljanja doprineo je i konstantni trend porasta korišćenja uređaja za elektronsku naplatu putarine, kojih je trenutno u funkciji preko 700.000″, kažu u ovom preduzeću.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Razmišljajte o zameni stolarije: Prozori i vrata moraju da budu otporni na vremenske nepogode

   

  Takođe, u toku jula je 20.000 korisnika prekonfigurisalo svoj TAG uređaj na Open Balkan ETC – jedinstveni TAG uređaj kroz Srbiju i Severnu Makedoniju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija