• Auto-putevima u Srbiji u julu prošlo 7,5 miliona vozila

    Javno preduzeće „Putevi Srbije“ je saopštilo da je auto-putevima u našoj zemlji u julu prošlo ukupno 7.523.686 vozila, što je više za oko sedam odsto u odnosu na isti period prošle godine. Tada je zabeleženo 7.043.804 vozila.   PROČITAJTE JOŠ: Semafori na raskrsnici Obale Sonje Marinković i Obilićeve jutros pušteni u rad   Najprometniji je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Auto-putevima u Srbiji u julu prošlo 7,5 miliona vozila

    Javno preduzeće „Putevi Srbije“ je saopštilo da je auto-putevima u našoj zemlji u julu prošlo ukupno 7.523.686 vozila, što je više za oko sedam odsto u odnosu na isti period prošle godine. Tada je zabeleženo 7.043.804 vozila.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Semafori na raskrsnici Obale Sonje Marinković i Obilićeve jutros pušteni u rad

     

    Najprometniji je bio poslednji julski vikend, kada su zabeleženi rekordi u protoku broja vozila na naplatnim stanicama Beograd (231.816 vozila), Stara Pazova (149.585) i Preševo (63.016 vozila).

     

    „Pored dobre pripreme i organizacije rada u „Putevima Srbije“, prolasku kroz naplatne stanice bez zaustavljanja doprineo je i konstantni trend porasta korišćenja uređaja za elektronsku naplatu putarine, kojih je trenutno u funkciji preko 700.000″, kažu u ovom preduzeću.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Razmišljajte o zameni stolarije: Prozori i vrata moraju da budu otporni na vremenske nepogode

     

    Takođe, u toku jula je 20.000 korisnika prekonfigurisalo svoj TAG uređaj na Open Balkan ETC – jedinstveni TAG uređaj kroz Srbiju i Severnu Makedoniju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija