• Arapi merkaju industrijsku zonu

  Ambasador UAE u poseti gradu na Begeju

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji Džuma Rašid Al Daheri izjavio je posle sastanka sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem da očekuje da će uskoro u najveći banatski grad doći i investitori iz njegove zemlje.

  Prijem za ambasadora u Plavom salonu
  Prijem za ambasadora u Plavom salonu

  Ambasadoru su, na prijemu u Gradskoj kući, predstavljeni privredni potencijali Zrenjanina, posle čega je imao priliku i da obiđe proizvodne pogone italijanske kompanije „Fulgar“ i Industrijsku zonu „Jugoistok – Ečka“.

  Rašid Al Daheri je ocenio da su resursi Zrenjanina, kako industrijski, tako i poljoprivredni, veoma bogati i istakao da se nada će oni privući više investicija iz UAE.

  Ujedinjeni Arapski Emirati i Srbija su, po njegovim rečima, povezani jakim i dobrim bilateralnim, a pre svega prijateljskim odnosima.

  Gradonačelnik Janjić je podsetio da će u okviru te saradnje biti realizovani veliki projekti u Srbiji i naglasio da ovdašnja lokalna samouprava pokušava da se nametne i bude deo tih velikih investicija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija