• AKTUELNA PONUDA POSLOVA NA TRŽIŠTU RADA

  ZRENJANIN – Ministarstvo odbrane, za potrebe VMA, Vojne bolnice Niš i vojno – medicinskih ustanova u Beogradu i Novom Sadu, zapošljava 130 profesionalnih vojnika medicinske struke. Najveći broj zaposlenih biće u Beogrdu – 109. Sklapa se ugovor o radu na određeno vreme od tri godine. Oglas je otvoren do popune.     „Mehler protective system“ […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  AKTUELNA PONUDA POSLOVA NA TRŽIŠTU RADA

  ZRENJANIN – Ministarstvo odbrane, za potrebe VMA, Vojne bolnice Niš i vojno – medicinskih ustanova u Beogradu i Novom Sadu, zapošljava 130 profesionalnih vojnika medicinske struke. Najveći broj zaposlenih biće u Beogrdu – 109. Sklapa se ugovor o radu na određeno vreme od tri godine. Oglas je otvoren do popune.

   

  ponuda poslova

   

  „Mehler protective system“ DOO traži 50 šivača, uz probni rad od tri meseca. Kandidati treba da imaju 12 meseci radnog iskustva, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

   

  PR „Super secko“ Zrenjanin zapošljava šest gasnih sekača – varilaca. Traži se godina dana radnog iskustva, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

   

  Poslodavac UR „Happy kids game“ zapošljava dva konobara animatora u igraonici. Posao je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin, a oglas je otvoren do 23. avgusta.

   

  „Petkus Balkan“ DOO zapošljava inženjera prodaje, a traži se diploma mašinskog inženjera. Posao je na određeno vreme.

   

  UTP „Kaštel“ Ečka zapošljava dve sobarice, dva kuvara i dva konobara, na određeno vreme. Mesto rada je Ečka, a radi se u smenama.

   

  DOO „Prva linija“ prima na rad po jednom oglasu 10 izrađivača gornjih delova obuće, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i mehaničara za šivaće mašine. „Prva linija“ istakla je još jedan oglas za još 50 izrađivača gornjih delova obuće.

   

  Melenački poslodavac „Agrorit“ zapošljava tri dvorišna radnika. Posao je na određeno vreme, a mesto rada su Melenci.

   

  Vozača šlepera traži DOO „Madra“ iz Zrenjanina. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme.

   

  Agencija za zapošljavanje „Intro select“ iz Novog Sada objavila je oglas za zapošljavanje jednog konobara – konobarice sa radnim iskustvom kao poželjnom opcijom. Mesto rada je Slovenija, a posao je na godinu dana. Oglas je otvoren do 20. avgusta.

   

  „Kondor security“ DOO Beograd traži četiri radnika obezbeđenja, a mesto rada je Zrenjanin.

   

  DOO „Trenč“ iz Zrenjanina zapošljava dva elektroinstalatera sa tri godine radnog iskustva u struci.

   

  RKP „Radlovački“ iz Žitišta zapošljava finansijskog knjigovođu sa godinu dana radnog iskustva. Mesto rada je Žitište, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. avgusta.

   

  Buregdžinica „Omladina“ iz Zrenjanina traži prodavca peciva. Posao je na određeno vreme.

   

  Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija