• ZAVRŠEN PROJEKAT POD NAZIVOM „MORAL NEKAD I SAD“

  ZRENJANIN – Prošle nedelje završen je projekat „Moral nekad i sad 2017“, a rezultati su sumirani na prezentaciji u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“.     Projekat je osmišljen i sproveden od strane projektnog tim Udruženja pedagoga i psihologa Srednjobanatskog okruga koji su činili psiholozi Jasmina Hajder i Bojana Popov, i saradnica na projektu, profesor […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZAVRŠEN PROJEKAT POD NAZIVOM „MORAL NEKAD I SAD“

  ZRENJANIN – Prošle nedelje završen je projekat „Moral nekad i sad 2017“, a rezultati su sumirani na prezentaciji u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“.

   

   

  Projekat je osmišljen i sproveden od strane projektnog tim Udruženja pedagoga i psihologa Srednjobanatskog okruga koji su činili psiholozi Jasmina Hajder i Bojana Popov, i saradnica na projektu, profesor razredne nastave, Edita Satler. Projekat je podržan od strane lokalne samouprave.

   

  Projekat se bavio povezivanjem institucija – škola, biblioteke i muzeja. Cilj projekta je jačanje moralnih vrednosti kod dece kroz upoznavanje prošlosti (muzej) i književnosti (biblioteka) i njihovo poređenje sa današnjim vremenom.

   

   

  Učesnici projekta su bili odabrani učenici viših razreda iz 6 gradskih osnovnih škola („Servo Mihalj“, „2. oktobar“, „Vuk Karadžić“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Žarko Zrenjanin“ i „Dositej Obradović“).

   

  Na završnoj aktivnosti su učenici imali priliku da kratko predstave projektne aktivnosti (koje su trajale od juna 2017.) i ono što su iz njih naučili, a predstavljeni su i rezultati istraživanja. Učesnici koji su aktivno doprinosili radioničarskom radu u toku trajanja projektnih aktivnosti, dobili su pohvalnice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo