• ZANIMLJIVA PREDAVANJA NA TEHNIČKOM FAKULTETU

  ZRENJANIN – U četvrtak, 15. decembra, od 18 časova, na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ održaće se drugi po redu WordPress meetup u Zrenjaninu. „Posle izuzetno uspešnog prvog meetup-a nastavljamo sa okupljnjem i druženjem uz tri predavača i tri zanimljive teme“, poručuju organizatori. Na drugom WordPress meetup-u predavači su Igor Janošević, sa temom „WordPress kao ultimativna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZANIMLJIVA PREDAVANJA NA TEHNIČKOM FAKULTETU

  ZRENJANIN – U četvrtak, 15. decembra, od 18 časova, na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ održaće se drugi po redu WordPress meetup u Zrenjaninu.

  „Posle izuzetno uspešnog prvog meetup-a nastavljamo sa okupljnjem i druženjem uz tri predavača i tri zanimljive teme“, poručuju organizatori.

  Na drugom WordPress meetup-u predavači su Igor Janošević, sa temom „WordPress kao ultimativna platforma za razvoj“, Igor Aleksić – „Proces rada WordPress projekta“, i Nikola Petrov – „Bezbednost WordPress sajtova – Uvod u WordPress Hardening“.

  „Posle meetup-a nas očekuje druženje i prilika za nova poznanstva sa potencijalnim saradnicima, klijentima…“, navode organizatori.

  Prisustvo je besplatno, uz obaveznu prijavu na Facebook eventu ili preko zvanične meetup grupe na linku: https://www.meetup.com/WordPress-Zrenjanin-Meetup/events/236028328/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo