• Zakazano potpisivanje ugovora o stipendijama sa učenicima i studentima

  Gradska uprava u Zrenjaninu objavila je da će naredne nedelje biti potpisani ugovori o stipendiranju sa učenicima srednjih škola i studentima.   Svečano potpisivanje ugovora biće u ponedeljak, 8. juna, sa početkom u 10 časova. Ovaj događaj biće upriličen u bašti Gradske kuće u Zrenjaninu.   U pitanju su ugovori za učeničke i studentske stipendije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zakazano potpisivanje ugovora o stipendijama sa učenicima i studentima

  Gradska uprava u Zrenjaninu objavila je da će naredne nedelje biti potpisani ugovori o stipendiranju sa učenicima srednjih škola i studentima.

   

  Svečano potpisivanje ugovora biće u ponedeljak, 8. juna, sa početkom u 10 časova. Ovaj događaj biće upriličen u bašti Gradske kuće u Zrenjaninu.

   

  U pitanju su ugovori za učeničke i studentske stipendije Grada Zrenjanina za školsku 2019/2020. godinu.

   

  Pročitajte još: ČITAOCI PITAJU: Kada će ponovo da proradi ambulanta na Zelenom polju

   

  Spisak đaka i studenata koji su dobili stipendije Grad Zrenjanin je objavio u martu, ali je usledilo uvođenje vanrednog stanja u Srbiji zbog pandemije koronavirusa. Zbog zabrane okupljanja, koja je bila na snazi tokom vanrednog stanja, a i zbog bezbednosti učenika i studenata, potpisivanje ugovora o stipendijama je kasnilo.

   

  Više o ovim stipendijama, kao i spisak učenika i studenata koji su ih dobili, možete PROČITATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo