• Vatrogasci – spasioci dali krv: Vi ste naši heroji, poručili iz Crvenog krsta!

  U Velikoj sali Crvenog krsta Zrenjanin, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, pre nekoliko dana je održana vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akciju su podržali i vatrogasci – spasioci.   „Naši sugrađani su još jednom svojim primerom pokazali da humanost nema granice i da su nepokolebljivi u svojoj nameri da pomognu onima kojima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vatrogasci – spasioci dali krv: Vi ste naši heroji, poručili iz Crvenog krsta!

  U Velikoj sali Crvenog krsta Zrenjanin, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, pre nekoliko dana je održana vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akciju su podržali i vatrogasci – spasioci.

   

  „Naši sugrađani su još jednom svojim primerom pokazali da humanost nema granice i da su nepokolebljivi u svojoj nameri da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija“, saopšteno je iz Crvenog krsta Zrenjanin.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Veliko priznanje za OŠ “Žarko Zrenjanin”: Najbolji na “Danima informatike”

   

  Akciju je podržalo i 17 pripadnika Vatrogasno-spasilačkog bataljona Zrenjanin, na čelu sa komandantom, potpukovnikom Branislavom Milosavljevićem.

   

  „Dragi davaoci, hvala vam za svaku šansu za život koju ste nekome nesebično poklonili. Vaša plemenitost i dobrota utkane su u hiljade spašenih života. Vi ste naši heroji, vi ste srce Banata“, saopštio je Crveni krst.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo