• VANTELESNA OPLODNJA – ŠANSA ZA RODITELJSTVO

  ZRENJANIN – Tribina na temu „Vantelesna oplodnja – šansa za roditeljstvo“ biće održana u četvrtak, 26. oktobra, u Baroknoj sali Gradske kuće, u 17 časova.     Tribina je organizovana u saradnji Specijalne ginekološke bolnice „Genesis“ i Gradske uprave Zrenjanina, Odeljenja za društvene delatnosti.   Grad Zrenjanin želi da, pored svih mera podrške koje pruža, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VANTELESNA OPLODNJA – ŠANSA ZA RODITELJSTVO

  ZRENJANIN – Tribina na temu „Vantelesna oplodnja – šansa za roditeljstvo“ biće održana u četvrtak, 26. oktobra, u Baroknoj sali Gradske kuće, u 17 časova.

   

   

  Tribina je organizovana u saradnji Specijalne ginekološke bolnice „Genesis“ i Gradske uprave Zrenjanina, Odeljenja za društvene delatnosti.

   

  Grad Zrenjanin želi da, pored svih mera podrške koje pruža, omogući parovima koji se bore sa sterilitetom u Zrenjaninu i okolini, da se u direktnom kontaktu sa stručnjacima upoznaju sa fazama ovog procesa, o novinama u lečenju steriliteta, kao i da im se ukaže na prepreke sa kojima se suočavaju, predlože uvođenje novih stimulativnih mera za povećanje nataliteta, i da se osnaže da uđu u postupak BMPO.

   

  Parovi zainteresovani za ovu temu biće u prilici da postave pitanja i razgovaraju sa dr Zoricom Crnogorac i čuju mišljenja drugih stručnjaka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo