• UŽINA ZA NAJMLAĐE PACIJENTE TOKOM CELE GODINE

  Nova donacija kompanije „Don Don“ Pedijatrijskom odeljenju zrenjaninske Bolnice

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  ZRENJANIN – Pedijatrijsku službu Opšte bolnice „Dr Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu posetio je rukovodilac pekare zrenjaninskog ogranka kompanije „Don Don“ Goran Radovanović i tom prilikom uručio donaciju u vidu 100 kilograma smrznutih peciva. Ovo je prvi kontigent od ugovorenih 500 kilograma godišnje.

  Goran Radovanović i Tatjana Stanković
  Goran Radovanović i Tatjana Stanković

  – Raduje me što naša saradnja prerasta u tradiciju. Drago mi je da je „Don Don“ prepoznao potrebe ove bolnice i da sam deo ove lepe akcije, ali i kompanije koja je društveno odgovorna i koja na ovakav način pomaže. Ovo je prilika da pozovem i ostale društveno odgovorne kompanije da slede primer „Don Dona“ i pomognu u okviru svojih mogućnosti – istakao je Radovanović.

  Načelnica Pedijatrijske službe dr Tatjana Stanković se zahvalila na ovom lepom i humanom gestu, istakavši da je time obezbeđena užina tokom cele godine za najmlađe pacijente.

  Pomoćnik direktora za medicinske poslove dr Dušan Velisavljev je iskazao zahvalnost na uručenoj donaciji, ali je i skrenuo pažnju da se Pedijatrijska služba u ovoj zgradi nalazi punih 40 godina.

  Za naredni period su predviđeni radovi i rekonstrukcija objekta, pa poziva kompanije i ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu adaptaciju objekta u kojem se leče najmlađi pacijenti celog srednjobanatskog regiona.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo