• Uspešno realizovana humanitarna akcija BELhospice centra i Gomex-a

  Povodom Svetskog dana hospisa i palijativne nege, zrenjaninska kompanija „Gomex“ je od svake hirurške, odnosno zaštitne maske prodate u periodu od 9. do 22. oktobra izdvajala po jedan dinar za BELhospice centar iz Beograda, namenjen palijativnom zbrinjavanju i medicini.   Ova akcija rezultirala je ukupnom donacijom u vrednosti od 300.000 dinara. Time će pacijentima u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uspešno realizovana humanitarna akcija BELhospice centra i Gomex-a

  Povodom Svetskog dana hospisa i palijativne nege, zrenjaninska kompanija „Gomex“ je od svake hirurške, odnosno zaštitne maske prodate u periodu od 9. do 22. oktobra izdvajala po jedan dinar za BELhospice centar iz Beograda, namenjen palijativnom zbrinjavanju i medicini.

   

  Ova akcija rezultirala je ukupnom donacijom u vrednosti od 300.000 dinara. Time će pacijentima u terminalnoj fazi bolesti biti omogućena sva moguća pomoć, potpuno besplatno.

   

  „Gomex“ je svojim učešćem i doprinosom potpomogao rad ove organizacije, kao i besplatno pružanje usluga palijativnog zbrinjavanja. Zbog toga je nagrađen bronzanim BELhospice bedžom.

   

  Akcije povodom obeležavanja Svetskog dana hospisa, inače, sprovedene su širom sveta. BELhospice centar iz Beograda i trgovinska kompanija „Gomex“ iz Zrenjanina zaslužni su za to što se i naša zemlja našla na svetskoj mapi zemalja koje su podržale ovu inicijativu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Renata Ilić odsekla kosu da bi je donirala ženama obolelim od raka

   

  „Upućujemo veliku zahvalnost svim potrošačima koji su kopovinom zaštitne maske u Gomex marketima donirali novac. Time su učinili da palijativno zbrinjavanje postane dostupno većem broju pacijenata kojima je pomoć neophodna“, saopšteno je iz kompanije.

   

  BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima u progresivnom, uznapredovalom stadijumu za koji je prognoza ograničena.

   

  Više o ovoj akciji možete PROČITATI OVDE.

   

  belhospice

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo