• Uručena posebna priznanja medicinskim sestrama-tehničarima i babicama

  Međunarodni dan medicinskih sestara (12. maj) i Međunarodni dan babica (5. maj) ove godine su u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ obeleženi nešto kasnije. To je učinjeno tek nakon završetka vanredne situacije.   Svetska zdravstvena organizacija je 2020. proglasila za Godinu medicinskih sestara i babica. Ujedno je ukazala na značaj ovih profesija u zdravstvenoj zaštiti.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uručena posebna priznanja medicinskim sestrama-tehničarima i babicama

  Međunarodni dan medicinskih sestara (12. maj) i Međunarodni dan babica (5. maj) ove godine su u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ obeleženi nešto kasnije. To je učinjeno tek nakon završetka vanredne situacije.

   

  Svetska zdravstvena organizacija je 2020. proglasila za Godinu medicinskih sestara i babica. Ujedno je ukazala na značaj ovih profesija u zdravstvenoj zaštiti.

   

  Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ i Udruženje zdravstvenih radnika zrenjaninske bolnice su, povodom obeležavanja ovih datuma, pojedincima i odeljenjima uručili posebna priznanja. Priznanja su uručena za zalaganje i poseban doprinos na unapređenju kvaliteta rada u struci.

   

  Pročitajte još: Dobrovoljno davalaštvo krvi pojedinim Zrenjanincima je porodična tradicija

   

  Posebna priznanja su uručena medicinskim sestrama – tehničarima Andrijani Santovac, Moniki Sabo, Nikolini Lolić, Nikoli Nikoliću, Desi Beljin, Dreni Grubišić, Jeleni Radovanov i Slađani Knežević.

   

  Grupna priznanja su uručena Odeljenju za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja i Odseku hemodijalize.

   

  Povodom obeležavanja Međunarodnog dana babica, posebna priznanja su uručena babicama Danijeli Zeljković, Evi Radosav i Željki Mihajlov.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo