• Upućen poziv đacima i studentima: Zrenjanin sufinansira njihovo stručno usavršavanje

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salaupra uputio je javni poziv učenicima srednjih škola i studentima za sufinansiranje njihovog stručnog usavršavanja u ovoj godini.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Upućen poziv đacima i studentima: Zrenjanin sufinansira njihovo stručno usavršavanje
  Foto: zrenjaninski.com

   

  Grad Zrenjanin dodeljuje novčana sredstva za stručno usavršavanje učenika i studenata, a rok za podnošenje prijava je do utroška sredstava.

   

  Stručno usavršavanje se odnosi na učešća na seminarima, radionicama, skupovima različitih edukativnih, naučnih i društveno odgovornih programa i projekata, na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima i olimpijadama znanja, naučim skupovima, konferencijama i kongresima, kao i na sufinansiranje izrade i objavljivanja naučnih radova u stručnim časopisima.

   

  Sredstva se dodeljuju i za različite oblike stručnog usavršavanja u zemlji i inostranstvu koja doprinose unapređivanju ličnih i profesionalnih veština učenika i studenata.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Maturske večeri imaju posebnu magiju: Grad se ovih dana kupa u bojama mladosti i lepote

   

  Pravo na sufinansiranje aktivnosti stručnog usavršavanja imaju učenici državnih srednjih škola, koji su prvi put upisani u određeni razred u tekućoj školskoj godini, čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije, koji imaju naše državljanstvo i prebivalište na teritoriji grada Zrenjanina.

   

  Pravo imaju i studenti državnih visokoškolskih ustanova, koji su upisani prvi put u tekućoj školskoj godini na studije prvog, drugog ili trećeg stepena, čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije, koji imaju naše državljanstvo i prebivalište na teritoriji grada Zrenjanina.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Sve bliže informacije o postupku utvrđivanju prava i načinu dodele sredstava mogu se dobiti svakog radnog dana u Odeljenju društvenih delatnosti Gradske uprave Zrenjanina, kancelarija broj 10, ili putem telefona 023/315 01 83.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo