• ULAZ U ZGRADU PIO I ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA I DALJE IZ GIMNAZIJSKE ULICE (FOTO)

  ZRENJANIN – Ulaz iz glavne ulice u zgradu PIO i zdravstvenog fonda i dalje je zatvoren, iz bezbedonosnih razloga, kaže Milan Jovanov, načelnik inspekcijskih službi u Gradskoj upravi Zrenjanina.     -Po nalogu Građevinske inspekcije uklonjen je limeni krov koji je pao sa dela zgrade, uklonjeni su i kablovi koji su pali sa nosača. Ostalo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ULAZ U ZGRADU PIO I ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA I DALJE IZ GIMNAZIJSKE ULICE (FOTO)

  ZRENJANIN – Ulaz iz glavne ulice u zgradu PIO i zdravstvenog fonda i dalje je zatvoren, iz bezbedonosnih razloga, kaže Milan Jovanov, načelnik inspekcijskih službi u Gradskoj upravi Zrenjanina.

   

  socijalno

   

  -Po nalogu Građevinske inspekcije uklonjen je limeni krov koji je pao sa dela zgrade, uklonjeni su i kablovi koji su pali sa nosača. Ostalo je samo da se reši  pitanje jednog oluka, koji je delom pokidan i sklon padu, i onda će ulaz u socijalno, iz glavne ulice, ponovo biti omogućen – kaže Jovanov. On napominje da se rešenje ovog problema očekuje u kratkom roku.

   

  socijalno

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. JAVAŠ, JAVAŠ…..
   IMAMO MI „KADE“, ZAR NE!!!???
   Ovako nešto, na javnoj površini, U CENTRU GRADA, OTKLANJA SE, ODMAH, PO PRESTANKU STIHIJE I ŠLUS, PA SE POSLE ISPOSTAVLJA RAČUN VLASNIKU/POČINIOCU!!!
   Pozdrav iz Elemira!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo