• U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ i ove godine održan Pop-up festival (Foto)

  Povodom obeležavanja Svetskog dana deteta, u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Zrenjaninu i ove godine je održan Pop-up festival.   Organizovane su psihološke i umetničke radionice na temu emocionalne inteligencije, čime su u fokus stavljeni gorući problemi i potrebe dece.   PROČITAJTE JOŠ: Mladi pesnik Nemanja Radulj: Priroda je jedna velika inspiracija   Pop-up festival […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ i ove godine održan Pop-up festival (Foto)

  Povodom obeležavanja Svetskog dana deteta, u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Zrenjaninu i ove godine je održan Pop-up festival.

   

  Organizovane su psihološke i umetničke radionice na temu emocionalne inteligencije, čime su u fokus stavljeni gorući problemi i potrebe dece.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Mladi pesnik Nemanja Radulj: Priroda je jedna velika inspiracija

   

  Pop-up festival bio je prilika da deca uživaju u radionicama, druže se, istražuju…

   

   

  Radioničari na festivalu su bili učitelji Osnovne škole „Vuk Karadžić“, ali i gosti iz ustanova sa kojima škola sarađuje, kao što su Narodni muzej, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“, CEKOM, Crveni krst Zrenjanin, Muzička škola „Josif Marinković“, OŠ „Žarko Zrenjanin“, Narodno pozorište „Toša Jovanović“ i Kliker IT centar.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Radionicama je prisustvovalo 250 učenika iz osnovnih škola „Vuk Karadžić“, „Jovan Cvijić“, „Žarko Zrenjanin“ i „Đura Jakšić“.

   

  Održana Gala donatorska večera za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo