• U DRUŠTVU PREMIJERA SRBIJE I AMERIČKOG AMBASADORA: Ovaj lokalni političar će prvi sa „Er Srbijom“ putovati u Njujork!

  Evo i šta će raditi tamo

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  SEČANJ – Kartu za prvi let kompanije „Air Serbia“ iz Beograda za Njujork, koji će uslediti nakon pauze od četvrt veka, među prvima je, uz premijera Srbije Aleksandra Vučića i ambasadora SAD u Beogradu Kajla Skota, kupio predsednik opštine Sečanj Predrag Milošević Karasi!

  Predrag Milošević
  Predrag Milošević

  Agilni čelnik sečanjske samouprave posetu Americi iskoristiće za razgovore sa predstavnicima naše dijaspore o ulaganjima u ovu malu srednjobanatsku opštinu.

  – Tačno je da sam kupio kartu broj četiri za let u Njujork. Prve dve kupili su premijer Aleksandar Vučić i američki ambasador Kajl Skot, treću jedna gospođa, a ja sam sledeći putnik na tom letu, koji će biti 23. juna ove godine – kaže Predrag Milošević za portal „Zrenjaninski“.

  On ističe da je putovanje isplanirano do najsitnijih detalja i da će se u Americi susresti sa našom dijasporom, uglavnom ljudima koji su otišli iz sečanjske opštine, i lepo se snašli „preko bare“. Među njima je i gospođa Dezire Novčić, zatim jedna porodica koja se bavi tekstilnom proizvodnjom, i još nekoliko biznismena koji su potencijalni ulagači u sečanjsku privredu.

  Iako sam kupovinu karte finansirao lično, za šta imam i priznanicu, i putovanje je u privatnoj režiji, iskoristiću ga za dobrobit žitelja moje opštine, za privlačenje potencijalnih investitora – naglašava Milošević.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo